Transport

De Theo Pouw Groep kan het transport van primaire en secundaire bouwstoffen, vervuilde grond en bouw- en slooppuin volledig uit handen nemen. Goed overleg met onze klanten resulteert in efficiënte en flexibele oplossingen op maat.

Er kan over de weg, via het water of per spoor worden aangeleverd om uw logistiek zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Hierbij maken wij gebruik van ons wagenpark en onze schepen. Het laden en lossen gebeurt door inzet van eigen materiaal en medewerkers.

Direct regelen

Heeft u een vraag over onze transportmogelijkheden op uw locatie?

Afdeling planning Midden-Nederland
+31 30 24 25 283
planning@theopouw.nl

Afdeling planning Noord-Nederland
+31 596 548 909
eemshavenplanning@theopouw.nl

Afdeling planning Zuid-Nederland
+31 495 583 347
planningweert@theopouw.nl

Offerte aanvragen

Wagenpark

Voor het transport van materialen hebben we diverse transportmiddelen beschikbaar. De meeste voertuigen zijn uitgerust met overdrukcabines en afdekluiken voor het vervoer van verontreinigde materialen. Het inplannen van de transportorders gebeurt op basis van een geautomatiseerd systeem, dat is gekoppeld aan de boordcomputers in de trucks. Dit zorgt voor een efficiënte routeplanning zonder onnodige vertraging. Om de kwaliteit en inzetbaarheid van ons materieel te waarborgen doen wij het onderhoud in eigen huis.
De trucks zijn alleen te huur inclusief chauffeur. 

Bekijk ons wagenpark Offerte aanvragen

Pompmixers

Met onze pompmixer worden kranen, kubels en kruiwagens overbodig. Onze pompmixer pompt de eigen lading direct in het werk en is in staat om de door truckmixers aangevoerde betonmortel te verwerken. Aangezien er een slang op de pompmixer kan worden aangesloten, heeft u hiermee ook direct een oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen. De afstand is maximaal 20 meter horizontaal of 24 meter verticaal.

Pompmixer.JPG

Binnenvaartschepen

Wij beschikken over vier eigen schepen: motorbeunschepen Alexander en Wessel en motorschepen Rosanne en Thom. GPS geeft een uitstekend inzicht in de positie van onze binnenvaartschepen. Laden en lossen vindt dan ook just-in-time (JIT), zonder onnodige wachttijden en vaarbewegingen plaats. Hiermee weten we 8 procent CO2-uitstoot te besparen.

Bekijk onze binnenvaartschepen