Bouw- en slooppuin

Al sinds 1988 wordt sloop- en bouwpuin bij de organisatie verwerkt tot herbruikbare, gecertificeerde granulaten voor de wegenbouw of als toeslagmateriaal voor de asfalt- en betonindustrie. Om het nuttig hergebruik van puin te kunnen verbeteren, doen wij voortdurend onderzoek naar nieuwe producten en technieken. Door deze continue verbeteringen is het nuttig hergebruik van puin bij de Theo Pouw Groep van 1988 tot nu gestegen van 50 tot 98 procent.

Direct regelen

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden voor bouw- en slooppuin of wilt u een afvalcontainer huren?

Afdeling verkoop Midden-Nederland
+31 30 24 25 286
verkoop@theopouw.nl

Afdeling verkoop Noord-Nederland
+31 596 548 918
eemshavenverkoop@theopouw.nl

Afdeling verkoop Zuid-Nederland
+31 495 583 344
verkoopweert@theopouw.nl

Verwerking

Bij de Theo Pouw Groep verwerken we bouw- en slooppuin tot secundaire bouwstoffen. Om het bouw- en slooppuin juist te verwerken, hebben wij de beschikking over een stationaire breker, diverse mobiele brekers en een breek- en wasinstallatie. Door de inzet van deze installaties zijn wij in staat om granulaten in diverse gradaties te produceren. De breek- en wasinstallatie gebruiken wij om onder andere ballastgrind te verwerken tot hoogwaardigere eindproducten voor hergebruik in beton of asfalt.

CF052803.jpg

Toepassing granulaten

In de grond-, wegenbouw worden de granulaten door derden gebruikt als wegverharding voor wegen en fietspaden, of als toeslagmateriaal in de asfaltindustrie. Daarnaast wordt het gebruikt als verhardingsmateriaal in de waterbouw. In de betonbouw worden de granulaten gebruikt als toeslagmateriaal in de productie van betonblokken en recyclingbeton. Recyclingbeton bestaat uit circa 50% secundaire bouwstoffen in plaats van primaire bouwstoffen. Wij recyclen betonpuin tot 98% herbruikbaar betongranulaat, waarmee een vrijwel gesloten betonkringloop wordt gerealiseerd.

Onze granulaten zijn in diverse kwaliteiten en gradaties leverbaar. Al onze granulaten worden geproduceerd onder certificatie van de BRL 2506, zijn voorzien van een KOMO productcertificaat en voldoen aan de CE-markering.

Bekijk ons assortiment granulaten

Toepassing.jpg

Afvalcontainers

Om uw afval aan de bron optimaal te scheiden, beschikken wij over een breed assortiment aan afvalcontainers, geschikt voor bouw- en slooppuin, gipsafval, dakafval, diverse soorten hout en groenafval. Voor het transport beschikken wij over een uitgebreid wagenpark.

Offerte aanvragen
Container.jpg