Leerling monteur bedrijfswagens

+31302425282 hr@theopouw.nl
  • Fulltime
  • Techniek

Wat ga je doen?

Is het werken met vrachtwagens en grondverzetmachines jouw passie en volg je momenteel een opleiding voor (eerste) bedrijfsautotechnicus? Als leerling bedrijfsautotechnicus kom je te werken in een hecht en gezellig team. Je werkt samen met ervaren en zeer kundige monteurs aan onder meer bedrijfswagens en krijgt zo de kans om het vak te leren. Je werkplek is prima te bereiken per fiets, scooter of auto.

 

Je werkzaamheden:

  • Uitvoeren van preventief onderhoud en reparaties aan meerdere merken en typen vrachtwagens;
  • Medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de reparaties en onderhoudswerkzaamheden van de vrachtwagens;
  • Opsporen en verhelpen van storingen aan vrachtwagens. Later eventueel ook op locatie.

 

Functie-eisen:

  • Je bent momenteel bezig met de opleiding (eerste) bedrijfsautotechnicus of vergelijkbare opleiding of je wil aan deze opleiding gaan beginnen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en daarbij ben je enthousiast en communicatief vaardig.

 

Indien je 18 jaar of ouder bent, maakt een functiegerichte medische keuring onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen over de inhoud van deze vacature? Neem van contact op met Robert Koot, onze chef werkplaats. Robert is telefonisch te bereiken op 06 52 52 92 48.

 

Wie zijn wij?

De Theo Pouw Groep is dé toonaangevende leverancier van bouwstoffen voor de grond-, weg-, water-, en betonbouw. Wij zijn ervan overtuigd dat het hoogwaardig recyclen en toepassen van grondstoffen beter is voor onze planeet dan het alsmaar aanspreken van onze primaire, natuurlijke bronnen. Wij reinigen onder meer vervuilde grond, recyclen bouw- en sloopafval en produceren duurzaam beton.

Solliciteer meten!