Over ons

Vanaf 1981 tot nu

Begonnen in 1981 met vijf vrachtwagens en nu uitgegroeid tot een one stop shop met producten en diensten voor de bouw. Van primaire en secundaire bouwstoffen tot containertransport, van verhuur van kranen tot sloopwerkzaamheden en van grondwerken tot grondreiniging. Benieuwd naar de groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft meegemaakt? 

Bekijk onze geschiedenis
Geschiedenis Theo Pouw Groep

Duurzaam sinds 1981

Ons maatschappelijk verantwoord ondernemen is gericht op toekomstige generaties. Dit betekent dat wij continu op zoek zijn naar manieren om onze CO2-uitstoot te verminderen en is recycling sinds de start van de Theo Pouw Groep een belangrijk onderwerp. Maar maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent ook dat we betrokken zijn bij onze medewerkers.

Lees verder
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Praktijkcases circulaire economie

Wij werken er samen aan om de betonkringloop te sluiten en nemen vergaande maatregelen om aan te sluiten bij VANG, het initiatief van de rijksoverheid dat zich als doel heeft gesteld om van afval naar grondstof te gaan. 

Lees verder

Ben jij onze nieuwe collega?

Een georganiseerd familiebedrijf, duurzaam werken voor volgende generaties en een goede sfeer kenmerken de Theo Pouw Groep. Elke dag zetten ruim 500 medewerkers zich in voor onze organisatie. Ben jij binnenkort een van hen?

Bekijk vacatures