Oproep telefoniste / receptioniste

+31 30 24 25 282 hr@theopouw.nl
  • Parttime
  • Ondersteunend

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste en representatieve kandidaten voor de functie van Oproep telefoniste/ receptioniste. Vind je het leuk om onze relaties en je collega’s te woord te staan en ben jij sociaal en klantvriendelijk? Dan zijn we op zoek naar jou!


In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze relaties: Je staat ze op een professionele wijze te woord en zorgt dat zij doorverbonden worden naar de juiste persoon. Je bent het visitekaartje van onze vestiging en draagt er zorg voor dat klanten zich welkom voelen. Je ontvangt hen en voorziet ze, indien gewenst, eventueel van koffie of thee. Voor zover het werk het toelaat ondersteun je met lichte administratieve werkzaamheden.

 

Functie-eisen:

  • Bij voorkeur heb je een opleiding op vmbo niveau of vergelijkbare werkervaring;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is gewenst;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre;
  • Daarnaast beschik je over een goede telefoonstem en heb je de nodige computerervaring;
  • Je hebt een dienstverlenende instelling en bent daarbij flexibel en klantgericht;
  • Woonachtig in de regio.

 

Arbeidstijd:

Het betreft een functie voor minimaal vijf uur per twee weken van 08.00 uur tot 13.00 uur. Daarnaast kan er een beroep op je gedaan worden bij afwezigheid van één van de andere telefonistes/receptionistes. Dit kan voor zowel de ochtenddienst als de middagdienst zijn. De middagdienst is van 13.00 uur tot 17.00 uur

Wie zijn wij?

De Theo Pouw Groep is dé toonaangevende leverancier van bouwstoffen voor de grond-, weg-, water-, en betonbouw. Wij zijn ervan overtuigd dat het hoogwaardig recyclen en toepassen van grondstoffen beter is voor onze planeet dan het alsmaar aanspreken van onze primaire, natuurlijke bronnen. Wij reinigen onder meer vervuilde grond, recyclen bouw- en sloopafval en produceren duurzaam beton. Daarnaast heeft de Theo Pouw Groep containerterminals in Utrecht, Tiel en Lelystad, waar we de op- en overslag verzorgen van maritieme containers. Ook verzorgen we het wegtransport van containers van onze terminals naar de zeehavens.

Meteen solliciteren!